waldi1973 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 epheli.pltego forum nie skomentujepolecam forum http://heli-team.pl/forum rafal W 100% prawda.. Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Tak samo mogę powiedzieć o forum heli-team jak o ep-heli i tu i tam mam konto i profil jak i na jednym i na drugim temat helikopterów, a szczególnie HK jest ucięty przy samych ja.....ch, ktoś coś zaczyna i nie dokańcza wątków, zero kontynuacji, tak serio to forum PFMRC jest relatywnie szybkie w pomocy i szczere. A ja kasuje konta na EP-heli Heli-team, bo tam moderator to raz na rok wpada. Zostaje na naszym i na Waldorf-Team. Bo nie myślicie, że jeden temat w sprawie HK-500 jak bidak na podzespołach chinola, próbuje Aligna poskładać, można nazwać nauką ?. To jak składać KIT Lancii Stratos z włókna szklanego(omawiane na TOPGEAR). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 eptita, nawet nie wiedziałem że na heli team też takie jaja się dzieją :shock: fakt zostaje Waldorf :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi