waldi1973 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 epheli.pltego forum nie skomentujepolecam forum http://heli-team.pl/forum rafal W 100% prawda.. Popieram.
eptita Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Tak samo mogę powiedzieć o forum heli-team jak o ep-heli i tu i tam mam konto i profil jak i na jednym i na drugim temat helikopterów, a szczególnie HK jest ucięty przy samych ja.....ch, ktoś coś zaczyna i nie dokańcza wątków, zero kontynuacji, tak serio to forum PFMRC jest relatywnie szybkie w pomocy i szczere. A ja kasuje konta na EP-heli Heli-team, bo tam moderator to raz na rok wpada. Zostaje na naszym i na Waldorf-Team. Bo nie myślicie, że jeden temat w sprawie HK-500 jak bidak na podzespołach chinola, próbuje Aligna poskładać, można nazwać nauką ?. To jak składać KIT Lancii Stratos z włókna szklanego(omawiane na TOPGEAR).
rafalgruszka Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 eptita, nawet nie wiedziałem że na heli team też takie jaja się dzieją :shock: fakt zostaje Waldorf :wink:
Rekomendowane odpowiedzi