zipek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 zipek, Chodzi mi o to że cały czas posługujesz się internetem i cytatami nie mając zielonego pojęcia o silnikach. Stwierdzenia typu "bo gwiazda jest mocniejsza od silnika rzędowego" nie jest dla mnie argumentem jeśli nie jesteś w stanie powiedzieć dlaczego, albo pisanie o pracy sinika gwiazdowaego "bez przerw bo cały czas dostaje moc" świadczy o tym że nie wiesz jak zbudowana jest rzędówka. Dlatego wklejam Twoje wypowiedzi bo chcę żebyś zobaczył że sam sobie zaprzeczasz. Kolego jesteś w dużym błędzie. Przykro mi ale jestem mechanikiem z zawodu i w tym roku się bronie z pracą "budowa i zasada działania silników spalinowych od jego początków" czy jakoś tak to szło... Chcesz troszkę teorii to zapraszam na kawę bądź coś mocniejszego do mnie Uwierz mi na słowo nie chcę mi się tego tłumaczyć po swojemu dlatego też posługuję się internetem (dla mnie jest to bardzo duże ułatwienie) w którym mogę znaleźć to co mam na myśli, już zapisane. Tak jak pisałem. Chcesz porozmawiać to zapraszam do siebie tylko weź sobie zeszycik i długopis bo jeszcze dużo możesz się od takiego gówniarza jak ja dowiedzieć. Dziękuję, dobranoc. (tak obraziłem się jak baba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi