sebamor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 A ja dzisiaj spotkałem taką naklejkę:Teoria ewolucji Darwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jak ktoś przechodzi na czerwonym świetle to mówię: - Idź, nagroda Darwina czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Swego czasu też kiedyś sprowadziłem samochód od zachodnich sąsiadów i miałem właśnie taką samą naklejkę. Wtedy zainteresowałem się tematem i dlatego teraz już wiem "co to i po co" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 To ja również mam pytanie w temacie naklejek. Może wiecie gdzie można zakupić jakąś fajną naklejkę na auto w "naszym temacie" - jakiś "szybol", "kopter" :roll: lub coś w ten deseń :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 To ja również mam pytanie w temacie naklejek. Może wiecie gdzie można zakupić jakąś fajną naklejkę na auto w "naszym temacie" - jakiś "szybol", "kopter" :roll: lub coś w ten deseń :?: http://allegro.pl/naklejka-na-samochod-szybowce-jesiennie-i2038358403.html ,http://allegro.pl/naklejka-na-samochod-samoloty-nowe-i2038358452.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Symbolizuje naukową teorię ewolucji (której twórcą jest Karol Darwin)To właśnie napisałem, a nie jakie ta rybka ma symboliczne znaczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dodam, że kierowców w autach ze zwykłą rybką należy omijać szerokim łukiem ponieważ "im to ryba" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dodam, że kierowców w autach ze zwykłą rybką należy omijać szerokim łukiem ponieważ "im to ryba" ;] w innych okolicznościach bym napisał że kocham Cie za te słowa ale wiesz ... teraz to te podejrzenia o skłonności takie a nie inne ... jednak jest w tym coś z prawdy jedzie przed Tobą kierunkowskaz daje w prawo skręca w lewo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 może dentysta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi