jarek556 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Chcę sobie potestować pakiet Redox, ale ma on gniazdo DEAN a ja mam z regulatora XT60. Wiem że z gwarancjami na pakiety to jest śliska sprawa, ale czy jeśli przerobię pakiet na XT60 to może to spowodować że całkowicie stracę na to gwarancję ? Ktoś ma jakieś doświadczenia z egzekwowaniem gwarancji na pakiety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ale przecież można zrobić przejściówke :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek556 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Przejściówka ma dwie wady: dodatkowe połączenie i konieczność udania się do sklepu po wtyczkę DEAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 I zaletę: dalej masz gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To zmień w regulatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Przejściówka ma dwie wady: dodatkowe połączenie i konieczność udania się do sklepu po wtyczkę DEAN. A nawet cztery, do powyższych dodałbym: - waży - zwiększa sie opór elektryczny i zawodność układu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek556 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To zmień w regulatorze Odpada, inne pakiety mam z XT60. Poza tym nie mam wtyczki DEAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 załóż XT60, jak trzeba będzie reklamować założysz DEAN'a, przeca są tez pakiety sprzedawane bez wtyczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 zapytaj sie sprzedawcy od którego kupiłeś pakiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jacek0 napisał coś o wadze i zawodności układu: a co to jest za układ? chyba najprostszy z możliwych, który układem raczej nie jest a połączeniem, a co do wagi to ja bym ją pominął na czas tzw. crashtestów(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi