RobcioR19 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Cześć wszystkim. Mam na imię Robert i pochodzę z Opalenicy w Wielkopolsce. Interesuję się trochę modelarstwem zdalnie sterowanym, ale nie tak jak widzę większość samolotami, a samochodami:) Posiadam ten model, zabawkę Subaru Impreza 1:10 z gazety DeAgostini. Sam go składałem, więc można powiedzieć, że coś tam wiem i nie jestem w tym temacie aż takim laikiem. Mam nadzieję, że Wasze forum jest tym czego szukałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witaj. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobcioR19 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witaj. Proszę o zapoznanie się z regulaminem forum. Zapoznany i przywitanie poprawione;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Oj nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobcioR19 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Oj nie do końca Teraz jest w porządku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Siemka Panu Moderatorowi pewnie chodzi o zdjęcie, ale nie każdy je ma jak widzę na forum. Mam nadzieje że znajdziesz u nas "ciepły" kąt i rozwieją się Twoje wątpliwości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Regulamin nie wymaga avatara :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Teraz semanifik Witaj! Awatar nie jest wymagany ale jeśli już go ktoś posiada to niech będzie to zdjęcie po którym użytkownika można będzie poznać na piknikach itp , a nie obrazek który nic nie wnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi