F16 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Napotkałem tę ofertę na allegro. Chyba to okazja, ja nie kupuję bo nie mam umiejętnosci na latanie 3D, ale cena jest zachęcająca biorąc pod uwagę że ofoliowany i z serwami: http://allegro.pl/model-akrobacyjny-3d-extrim-balsowy-i2052361002.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zauważyłeś może, że jest to: a) licytacja cena wywoławcza c) początek aukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 200zł za extrima to jest taka szałowa cena? 100 to jest szał 200 to cena taka w sam raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja nadal ubolewam nad xtrelimem, net mi przyciął się podczas aukcji (radiowy :evil:) i mnie o 2zł przebito... Co mi przeszło koło nosa: Xtrime za 272zł w skład wchodziły: -pełna elektornika na bezszczotce -żelazko do folii -symulator -2 aparatury :shock: ~300-500m -oklejony zmontowany kadłub (dziura w poszyciu 1 skrzydła) -pakiet nowy 2200 mah lipol Ogólnie to potrzeba było tylko załatać poszycie sjrzydla, poprawić folię (ja bym zerwał i swoją nakleił ), naładować pakiet i w drogę. Więc to było o 70zł droższe...A miałeś no sam widzisz spokojnie tyle wyposażenia, że może nawet ponad 400zł można byłoby dać Trzeba szukać okazji zwłaszcza, że jest zima i codzień są nowe oferty więc ja sobie czekam, dodaję do obserwowanych i jeśli coś ma interesującą cenę w końcu licytacji podbijam. 200zł za kit to wcale nie jest mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Xtrime za 272zł w skład wchodziły: To jakaś zabawka ten Xtrime? -pełna elektornika na bezszczotce WOW! :shock: -2 aparatury :shock: ~300-500m WOW ,WOW :shock: :shock: Xtrime za 272zł w skład wchodziły: Za dużo czytasz forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Sry nazwa mi się myli w pisaniu od części do lamy od extreme :oops: Nie zabawka, balsa elektronika dobrana przez właściciela, ponieważ był to zestaw KIT. Oczywiście chodziło o model extrima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi