jarek556 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jako że jestem coraz bliżej pierwszego lotu, mam pytanie o malowanie: wydaje mi się że samolot powinien być pomalowany tak żeby z daleka łatwo było rozpoznać czy widać wierzch czy spód, i w ogóle żeby go było widać . Wymyśliłem więc że pomaluję skrzydła od spodu na ciemny granat (taki akurat mam). Czy to dobry pomysł ? Czy macie może jakieś inne pomysły dotyczące malowania, które mogą pomóc w pierwszych krokach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Namaluj od spodu po prostu pasy tym ciemnym granatem, wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To 2 moje (posłane do nieba) Diablo 3D, z takimi pasami nie sposób pomylić górę od dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi