Matrik123 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Panowie a moze by tak ten model zrobic z epp? (wiem ze to calkiem inne swiaty) Od pewnego czasu rozgladam sie za modelem ktory mozna ladnie wykonac z epp ale widzialem same "kanciaki". Ta katana z racji swojej malej wagi "przyciaga" mnie, poniewaz swoj model planuje wykonac w miare lekko [epp zastanawiam sie czy na pokrycie sprzydel i kadluba dac 3czy4mm, balsa(zeberka, wregi...), wegiel("grubsza" rurka jako dzwigar, podluznice w kadlubie i jakies wzmocnienia)] Wszystko do przedyskutowania.... Od razu dodam, ze katana z balsy oklejona folia dla mnie odpada. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Szukaj ,a znajdziesz. Katana z epp już jest tylko plany trzeba poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_94 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak idzie praca z planami? Nie ukrywam że chętnie by zrobił tą katane : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam. Plany będą , tylko Radek ma teraz na głowie skutki mrozów. Jak się upora z awarią, to plany skończy, i będą dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam. Jak idzie praca z planami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jakoś kolega Radeon - Radek nie odpowiada, ale obiecałem i plany będą, proszę o cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jakiś postęp w pracach nad planami ? Bo wyposażenie już leży i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam. Plany nie są dopracowane do końca , ale to co jest pozwoli zbudować model. Kolega Radeon cierpi na brak czasu a ja na rysowaniu w Corelu nic a nic. Jak jest ktoś chętny na plany to mogę wysłać na pocztę. Pozdrawiam Zdzisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 To Ja bym poprosił Z góry dziękuje Rureczki@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Kilka zdjęć z budowy powinny być pomocne Plany wysłałem. Edytowane 11 Maja 2012 przez Zdzisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witam, można prosić o plany, model superrr ! sgulina84@gmail.com Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Gdybym również mógł prosić to norman005@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Piękny model. Czy również mógł prosić o plany? igoreczek666@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Może umieścimy plany na serwerze? Proszę na slepko66@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 I mi by się przydały gex999@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jak ktoś ma możliwość to proszę umieścić je na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Plany do pobrania http://www3.zippyshare.com/v/81416165/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dzięki Jak ktoś by zaczynał budowę to proszę wpisywać w tym temacie. Czym więcej osób tym więcej pomysłów na zrobienie dobrego modelu. Pozdrawiam Zdzisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 W razie czego są również tutaj: http://airhobby.eu/minikatana.cdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzięki za plany, od przyszłego tygodnia biorę się za budowę, trzymajcie kciuki, to będzie moja pierwsza budowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi