waldi1973 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzisiaj też dostałem zwrot. pozdrowienia dla tych co się cieszyli że umoczyliśmy Koleś - ty znów zaczynasz wojnę..? Pasuje ci to?Dla twojej niezbyt wyrobionej wiadomości: - Żaden z nas (bo do nas pijesz) nie cieszył się, że umoczyliście (jak to okresliłeś) Ile ty masz lat?! Osobiście cieszy mnie fakt, że kasiorkę odzyskaliście. I mam nadzieję, że nie popełnicie drugi (trzeci) raz tego samego błędu Pozdrowienia dla ciebie ode mnie.. Indywidualnie.
senator Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Kasa zwrócona przez PayPal Raczej marne szanse na odzyskanie kasy, nawet z paypal. Nie zobaczycie paczki ani kasy. Nie jestem "znafcą" ale realistą Czyli wg Ciebie Paypal daje 100% gwarancji na wykonaną transakcję ? Nawet taką gdzie po drugiej stronie był oszust. Ten wątek raczej zmieni twoje przekonanie o tej rzekomej gwarancji. Daleko nie trzeba szukać, choćby nasze kochane alledrogo, które też oferuje "ochronę kupującego". Tylko co z tego jak nie ma szans odzyskania wydanej bezpowrotnie kasy. Jak to mówią reklama dźwignią handlu i trzeba zmienić spojrzenie na takie "gwarancje" bo jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę a w tym przypadku to pewnie o ładne parę tyś. zielonych papierów, których Paypal nie odda za darmo. Nie wiem czemu się tak wszyscy uparliście że Paypal to takie cudo i obojętnie kto z nas wała zrobi to kasę i tak dostaniecie z powrotem. Cudów nie ma, koniec kropka. Było więcej tego, ale moderator pousuwał. Pozdrawiam "wszystkowiedzących", już nie będę się pastwił bo pewnie jest im dostatecznie głupio. Dla mnie koniec tematu.
daniello Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam kolegów. Takie pytanko- czy mam zaczynać się martwić? Mianowicie 1 lutego zleciłem Paypalowi wypłatę zwróconych środków na mój prywatny rachunek banokowy. W sobotę (4 lutego) na paypalu operacja została zakończona (status), jednak do tej chwili na koncie środków nie ma. Numeru na 100 % nie pomyliłem. Więc ile to trwa w rzeczywistości? Z góry dzięki za pomoc
qnii Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 nie, ja czekałem chyba 2 dni po zmianie statutu na zakończony na przelew z PP na konto bankowe u nich to niestety chyba normalne. PayPal uczy cierpliwości
Rekomendowane odpowiedzi