waldi1973 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witajcie. Szukam informacji na temat BEC'a CC 20A. Nie suchych danych, ale rzetelnych informacji od użytkowników, czyli opini. Może ktoś już miał do czynienia z tym urządzeniem? Chcę, a wlasciwie muszę kupic takiego BEC'a ze względu na to, że moj samolot zawiera 15 serw plus składane podwozie a zasilanie poprzez BEC 5A i w dodatku przez odbiornik - odpada. Już zaprojektowałem managera zasilania i potrzebuję albo 2x10A albo 20A (mowa w obydwu przypadkach o Castle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodman Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Mam go w śmigłowcu i sprawuje się rewelacyjni ! Co to oznacza? Kupiłem zamontowałem latam już 3 sezon i jest jak do tej pory niezawodny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Używam w modelu 1,5m przelatałem sezon sprawuje się tak jak ma działa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dziękuję koledzy za informacje.. A jeszcze jedno mam pytanie: - Jak i czym mogę tego BEC'a programować..? Chciałbym, aby na wyjściu było 6V. Nie podłączałem tego urządzenia jeszcze, ale chcialbym wiedzieć, czy wyjścia z BEC'a są niezależne, tzn każde podaje po te 5,1V i jest 10A..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak i czym mogę tego BEC'a programować..? Chciałbym, aby na wyjściu było 6VDziesiątke można programować to pewnie dwudziestkę też można:) Do programowania potrzebny jest komputer i kabelek castla http://www.rctrax.pl/product/HPI-100573-CASTLE-LINK-USB-PROGRAMMING-KIT/?id=1074Chyba też jest karta do programowania castla, ale nie wiem czy zaprogramujesz nią beca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi