kryhooo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Siemanko ! Szukam kogos z województwa zachodniopomorskiego,kto odpłatnie sfilmuje okolice w której aktualnie mieszkam.Zalezy mi na dobrej jakosci(jakas GO PRO itp) Chodzi mi o film z quadrokoptera lub czegos w tym stylu. Prosze o kontakt tel. lub wysłanie eska z numerem,a napewno odzwonie ! Pozdrawiam ! Krzychu 602 403 611
kryhooo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2012 Siemanko ! Szukam kogos z województwa zachodniopomorskiego,lub wielkopolskiego,kto odpłatnie sfilmuje okolice w której aktualnie mieszkam.Zalezy mi na dobrej jakosci(jakas GO PRO itp) Chodzi mi o film z quadrokoptera lub czegos w tym stylu. Prosze o kontakt tel. lub wysłanie eska z numerem,a napewno odzwonie ! Pozdrawiam ! Krzychu 602 403 611
Marcink Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Odezwij się do użytkownika kefir albo zajrzyj na stronke: http://oczamiptaka.pl/ Jego filmy można podziwiać na yt i vimeo. Wiele pojawiło się na forum.
Rekomendowane odpowiedzi