Rob.B Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 LinK Podobno rc też mają być. Startuje ktoś z tu obecnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Cześć nie wiem czy się wyrobie z czasem aby ukończyć mojego redukcyjnego An-2 w 48 skali ale jeśli zdążę to się wybieram i na pewno wystawie tez kilka szybowców również skali 1:48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak co rok obecny. Zobaczę z czym, bo na razie 3 modele na ukończeniu, a 2 już czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tomku a jakie modele w jakich klasach będziesz wystawiał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Na konkurs pojadą Fw190 i Mig 21, które są na ukończeniu Do tego chyba Zlin 50 Plus Me110, którego jeszcze w sumie na necie nie pokazywałem. Dojdzie jeszcze kilka modeli na klubowej wystawie pozakonkursowej. Co do klas startowych to jeszcze w sumie tego nie ogarniałem, bo tak naprawdę do zawodów jeszcze jakieś modele mogę dorobić. Poza tym zostałem zaproszony do sędziowania więc możliwe że będę musiał zrezygnować z udziału w klasie, jakby mi wpadło sędziować tą w której będę wystawiać model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja startowałem co roku aż do teraz.Niestety dużo czasu poświęciłem modelom rc a modeli które coś już wygrały niemożna wystawić może za rok się uda ,ale pewnie się pojawię pooglądać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi