voytec Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 WITAM Modele kompozytowe cieszą się dużą popularnością wśród modelarzy, jednak naprawa uszkodzeń przysparza im więcej problemów niż w modelach konstrukcyjnych. Dlatego postanowiłem rozpocząć działalność związaną z profesjonalną naprawą tych modeli. Oprócz naprawy zajmuję się również dorabianiem różnych elementów takich jak podwozia , owiewki na koła itp. Poza działalnością związaną z naprawą modeli kompozytowych zajmuje się również produkcją pokrowców na modele samolotów , toreb do helikopterów i samochodów rc SERDECZNIE ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgubiłeś jedną literkę w adresie strony w nagłówku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytec Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dzięki już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmo! Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam Kupiłem dwie torby od kolegi Wojtka do helika klasy 450 i 500. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Dostałem szybkie odpowiedzi mailowe, a na towar czekałem dwa niecałe dni. Super! Torby jakościowo pierwsza klasa. Wykonane z dobrego materiału, utwardzane po bokach i jeszcze ta cena...! Bardzo dobre produkty w świetnej cenie. Chwalę, ponieważ jestem bardzo zadowolony. Wam również polecam. Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytec Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ZAPRASZAM DO GALERII NA MOJEJ STRONIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam, Może wszyscy ustalimy dla motoszybowców jakieś uniwersalne wymiary?. Tutaj proszę wszystkich o zamieszczanie swoich informacji ,które pozwolą racionalnie , podzielić rozmiary torby transportowej : L, XL, XXL , dla modeli szybowców / motoszybowców . Ja ze swoiej strony zamówiłem torbę , która będzie mi służyła do transportu modeli motoszybowców o rozpiętości płatów od 2000mm do 2200mm, Uwaga kieszeń, dla skrzydeł jest krótsza o 100mm od długości całkowitej torby. Moja długość torby to 1220mm, co pozwoli mi na włożenie pojedynczej połowy skrzydła o rozpiętości max . 1100mm ( dla szybowca o rozpiętości max. 2200mm , która jest dosyć popularna tj. 1,8 -2,2m ), a dysponując samochodem Grande Punto, jestem ograniczony szerokością samochodu. Torbę umieszczam z tyłu na kanapie a drugą z nadajnikiem , pulpitem itp. w bagażniku . Wymiary wys.290mm x szerokość 100mm x długość 1220mm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi