tomekmagda3 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Mam pytanko czy mogę zastosować śmigło od silnika spalinowego do silnika elektrycznego oczywiście ten sam rozmiar i skok, ewentualnie czy są jakieś przeciwskazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Śmigła do silników spalinowych są cięższe i sztywniejsze, mają/mogą mieć inne otwory piasty, ale jak się chce, to daje radę dopasować. Wielokrotnie używałem, czyli na pewno można - natomiast jakieś porównanie sprawności itp parametrów, to już potrzebne konkretne pomiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Oczywiście, ze mozesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi