daan Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Starsi modelarze na pewno oglądali ten program, a młodzi zazwyczaj nawet nie wiedzą gdzie szukać(: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jE6M6mowwdw Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Daniel dostajesz punkta Torze, to już ćwierć wieku przeminęło, jak ostatnio "Sonde" oglądałem. Był to mój ulubiony program. Dalej chętnie oglądam programy o podobnej tematyce np. NANO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A ja jestem ciekaw dla czego w tv niema już programów o tematyce modelarskiej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Tomek prędzej doczekasz się w tv reklamy producentów. A potem? Kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi