Paweł Szmidt Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Serdecznie witam wszystkich modelarzy oraz forumowiczów! Mam na imię Paweł i mam 20 lat, jestem modelarzem z kilkuletnim stażem, ale tylko na uwięzi, od kilku miesięcy bawię się w RC. Mieszkam w Rudzie Śląskiej, ale równie często bywam w Ogrodzieńcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witaj. Czym latałeś na uwięzi? Zawodniczo czy dla siebie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witaj Pawle Zapraszam na modelarnie Ruda Śląska Ruda 1 Ul.chryzantem 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi