Piotrp_de Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hallo, zamieściłem na swojej stronie ( www.piotrp.de ) aż 4 galerie ze zdjęciami z ubiegłej soboty i niedzieli. Tak dla informacji - w klubie w Lahntal, latają nasi koledzy z Piknbiku na Zarze - Mietek Kletschek, Michael Kuenzl oraz Helmut Friedrich. Zyczę miłego oglądania! Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam, oglądałem i jestem pod wrażeniem jakie zrobiły na mnie modele. Żadnych małych "popiedułek" same giganty no prawie, kiedy w polsce bedzie piknik na którym modelarze będą prezentować tylko takie modele ?. A tak serio mówiąc musiała być super imprezka szkoda tylko tego olbrzyma który tak efektownie szybował pomimo braku "skrzydełka" ku matce naturze. Tak z ciekawości pytam jest moze jakaś fotka tego modelu po kraksie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 kiedy w polsce bedzie piknik na którym modelarze będą prezentować tylko takie modele ?. kiedy zarobki zrownaja sie z europejskimi same checi nie wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tak z ciekawości pytam jest moze jakaś fotka tego modelu po kraksie? Nie - nawet go po kraksie nie widziałem. Na takich pokazach trzeba szybko takie "zwłoki" schować przed żądnymi sensacji ;-) Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jest co poodglądać. Ładne modele i takie same fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.