Piotrp_de Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Hallo, zamieściłem na swojej stronie ( www.piotrp.de ) aż 4 galerie ze zdjęciami z ubiegłej soboty i niedzieli. Tak dla informacji - w klubie w Lahntal, latają nasi koledzy z Piknbiku na Zarze - Mietek Kletschek, Michael Kuenzl oraz Helmut Friedrich. Zyczę miłego oglądania! Piotr
meloow Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 Witam, oglądałem i jestem pod wrażeniem jakie zrobiły na mnie modele. Żadnych małych "popiedułek" same giganty no prawie, kiedy w polsce bedzie piknik na którym modelarze będą prezentować tylko takie modele ?. A tak serio mówiąc musiała być super imprezka szkoda tylko tego olbrzyma który tak efektownie szybował pomimo braku "skrzydełka" ku matce naturze. Tak z ciekawości pytam jest moze jakaś fotka tego modelu po kraksie?
tikicaca Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 kiedy w polsce bedzie piknik na którym modelarze będą prezentować tylko takie modele ?. kiedy zarobki zrownaja sie z europejskimi same checi nie wystarcza
Piotrp_de Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 Tak z ciekawości pytam jest moze jakaś fotka tego modelu po kraksie? Nie - nawet go po kraksie nie widziałem. Na takich pokazach trzeba szybko takie "zwłoki" schować przed żądnymi sensacji ;-) Pozdrawiam Piotr
MarekJ Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Jest co poodglądać. Ładne modele i takie same fotki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.