Piotrp_de Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Hallo, zamieściłem na swojej stronie ( www.piotrp.de ) aż 4 galerie ze zdjęciami z ubiegłej soboty i niedzieli. Tak dla informacji - w klubie w Lahntal, latają nasi koledzy z Piknbiku na Zarze - Mietek Kletschek, Michael Kuenzl oraz Helmut Friedrich. Zyczę miłego oglądania! Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Witam, oglądałem i jestem pod wrażeniem jakie zrobiły na mnie modele. Żadnych małych "popiedułek" same giganty no prawie, kiedy w polsce bedzie piknik na którym modelarze będą prezentować tylko takie modele ?. A tak serio mówiąc musiała być super imprezka szkoda tylko tego olbrzyma który tak efektownie szybował pomimo braku "skrzydełka" ku matce naturze. Tak z ciekawości pytam jest moze jakaś fotka tego modelu po kraksie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikicaca Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 kiedy w polsce bedzie piknik na którym modelarze będą prezentować tylko takie modele ?. kiedy zarobki zrownaja sie z europejskimi same checi nie wystarcza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrp_de Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Tak z ciekawości pytam jest moze jakaś fotka tego modelu po kraksie? Nie - nawet go po kraksie nie widziałem. Na takich pokazach trzeba szybko takie "zwłoki" schować przed żądnymi sensacji ;-) Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekJ Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Jest co poodglądać. Ładne modele i takie same fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.