RobUK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Sorki, że tutaj ale .... Witam wszystkich, Panowie, poszukuję jakiegoś prostego włacznika świateł sterowanego przez odbiornik. Chciałbym sobie na 5 kanał wcisnąć włączanie świateł pozycyjnych. Jeśli macie albo wiecie gdzie można coś takiego znaleźć będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Coś bardziej zaawansowanego: http://www.airlight.com.pl/Albo: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F8850%5F%5FTurnigy%5FR%5FC%5FLED%5FLighting%5FSystem.htmlAlbo zwykły RCswitch i do tego podłączyć parę diód: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8833Taki rcswitch jest też dość prosty do zrobienia samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Coś do zrobienia samodzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Coś do zrobienia samodzielnieProszę bardzo link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dzięki Wojtku, Całkiem fajny switch. Nie wykluczopne, że wszystkie elementy znajde w domu. Tyle, że nie wiem czy ten switch sie nada do swiateł bo nijak się nie mogę dopatrzeć jak miałbym je do tego podpinać ... ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tyle, że nie wiem czy ten switch sie nada do swiateł bo nijak się nie mogę dopatrzeć jak miałbym je do tego podpinać ... ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 A widzisz Panie Wojtku, to zmienia całkowicie postać rzeczy I za to wielkie dzięki Się człowiek ograniczony urodził to trudno, teraz dopiero się dopatrzyłem że to bardzo uniwersalny RC SWITCH, rysunek podstawowy do świecy zapłonowej a można sobie podpiąć cokolwiek innego, eeeeh jełop jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A widzisz Panie Wojtku, Nie mów mi Pan, tu na forum wszyscy jesteśny kolegami Fajnie że Ci pomogłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zawsze też można użyć zwykły wyłącznik uruchamiany dźwignią serwa. To takie najprostsze rozwiązanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam, Zgadzam sie, bralem te opcje pod uwage, bylaby faktycznie najprostsza. L:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi