WalBuc Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam wszystkich mam na imię Waldek lat 39 mieszkam w Toruniu województwo kujawsko-pomorskie modelarstwem zajmuję się można powiedzieć od 1986 roku. Zacząłem od modeli swobodnie latających były to szybowce, gumówki, samoloty spalinowe na uwięzi, rakiety, balony i latawce. Po jakimś czasie przerzuciłem się na modele kartonowe były to pojazdy, samoloty i statki trwało to około trzech lat. Później nastał okres sklejania modeli plastikowych, iż pojawiły się modele zagraniczne o dość dużym wyborze. Z modeli do dzisiaj nie przetrwał żaden niektóre zostały wydane a inne zniszczone. Okres, w jakim się teraz znajduję to modelarstwo cywilne skoncentrowane głównie na ciężarówkach i motocyklach. Dla zachowania równowagi i odpoczynku popełniam od czasu do czasu modele samolotów i pojazdów wojskowych. Od zeszłego roku zacząłem intensywnie się interesować i zajmować modelarstwem RC na razie modelami latającymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zmień avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi