CoolSky Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 No to coś jest do :ass: . Moja tetetka na stockowym napędzie pędziła ze 40. Jak dostała silnik 20T to prędkość jeszcze bardziej skoczyła. Na bezszczotce to już trudno było nad tym zapanować :devil: Jaki pakiet zasilający? Jaki regulator? Warto wymienić wtyczki Tamiya na np. T-deans, to taki najprostszy "tuning" żeby ciut podnieść osiągi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju007 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Silnik był orginalny chyba w niej. Na zdjęciu już podmieniłem na inny bo miałem ale jeszcze nie testowałem bo ładuję aku prądem 125ma około 24h wyjdzie . Regulator jakiś sonic, tryby wszystkie są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju007 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Silnik był orginalny chyba w niej. Na zdjęciu już podmieniłem na inny bo miałem ale jeszcze nie testowałem bo ładuję aku prądem 125ma około 24h wyjdzie . Regulator jakiś sonic, tryby wszystkie są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi