vowthyn Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Trafiłem na ciekawy film prezentujący pracę lutnika nad budową altówki. Powód, dla którego umieszczam taki niemodelarski film w dziale "warsztat" jest taki, że można na nim podpatrzeć liczne ciekawe patenty na obróbkę drewna. Być może niektóre z nich można by przeszczepić na grunt modelarski (sam wypatrzyłem dwie ciekawe techniki, które zapewne przydadzą mi się w budowie modeli). http://www.quartetofpeace.com/Streamingfull.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Oglądnąłem cały film. Jest naprawdę świetny no i muzyka jest po prostu genialna. Oczywiście nie dla wszystkich ale akurat ja uwielbiam skrzypce (altówkę). Dar w rękach gość ma i czapki z głów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi