Jacqubes Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Mam problem. Chciałbym ustawić sobie pod programowalny włącznik takie ustawienie, ze po przełączniu go lotki (w Tzagim) będą w takiej pozycji, ze modelk będzie wznosił się do góry. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ustaw sobie fazy lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 A to jest coś takiego ?? Jak sie nazywa taka funkcja ? OT: Motyl, albo coś z moim kontem jest nie tak, albo ja nie wiem Nie moge sie zalogować na stałe... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ja mam to samo po zmianie systemu forum OK tylko Java albo ciasteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Nie chcę zakładać nowego wątku, więc zapytam tutaj: Moj Timer w Opticu "zeruje się" co jakiś czas. Dla przykładu: postawiłem aparature włączoną, by rozładować aku i ją naładować na loty , miałem na wyświetlaczu ponad 160minut, potem patrze na wyswietlacz a tam 5minut :? Czy to normalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 znając życie i Hicka idlicza do 199 i zeruje się bo szkoda było segmentów zeby zrobić 2 z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafik666 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ten Timer to chyba normalne bo u mnie też się tak dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Mam problem. Chciałbym ustawić sobie pod programowalny włącznik takie ustawienie, ze po przełączniu go lotki (w Tzagim) będą w takiej pozycji, ze modelk będzie wznosił się do góry. Proszę o pomoc To, co chcesz uzyskać powinieneś mieć pod prawym suwakiem, tym z boku obudowy. Warunek - dwa serwa lotek podpięte pod kanały 1; 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.