Jacqubes Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Mam problem. Chciałbym ustawić sobie pod programowalny włącznik takie ustawienie, ze po przełączniu go lotki (w Tzagim) będą w takiej pozycji, ze modelk będzie wznosił się do góry. Proszę o pomoc
Jacqubes Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Opublikowano 19 Listopada 2006 A to jest coś takiego ?? Jak sie nazywa taka funkcja ? OT: Motyl, albo coś z moim kontem jest nie tak, albo ja nie wiem Nie moge sie zalogować na stałe... :cry:
motyl Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Ja mam to samo po zmianie systemu forum OK tylko Java albo ciasteczka
Jacqubes Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2007 Nie chcę zakładać nowego wątku, więc zapytam tutaj: Moj Timer w Opticu "zeruje się" co jakiś czas. Dla przykładu: postawiłem aparature włączoną, by rozładować aku i ją naładować na loty , miałem na wyświetlaczu ponad 160minut, potem patrze na wyswietlacz a tam 5minut :? Czy to normalne ?
motyl Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 znając życie i Hicka idlicza do 199 i zeruje się bo szkoda było segmentów zeby zrobić 2 z przodu
grafik666 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ten Timer to chyba normalne bo u mnie też się tak dzieje.
a_skot Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Mam problem. Chciałbym ustawić sobie pod programowalny włącznik takie ustawienie, ze po przełączniu go lotki (w Tzagim) będą w takiej pozycji, ze modelk będzie wznosił się do góry. Proszę o pomoc To, co chcesz uzyskać powinieneś mieć pod prawym suwakiem, tym z boku obudowy. Warunek - dwa serwa lotek podpięte pod kanały 1; 6
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.