Jump to content

SW w Opticu

Jacqubes

Recommended Posts

Posted

Mam problem. Chciałbym ustawić sobie pod programowalny włącznik takie ustawienie, ze po przełączniu go lotki (w Tzagim) będą w takiej pozycji, ze modelk będzie wznosił się do góry. Proszę o pomoc :)

Posted

A to jest coś takiego ?? :) Jak sie nazywa taka funkcja ?

OT: Motyl, albo coś z moim kontem jest nie tak, albo ja nie wiem :) Nie moge sie zalogować na stałe... :cry:

• 1 month later...
Posted

Nie chcę zakładać nowego wątku, więc zapytam tutaj: Moj Timer w Opticu "zeruje się" co jakiś czas. Dla przykładu: postawiłem aparature włączoną, by rozładować aku i ją naładować na loty :D, miałem na wyświetlaczu ponad 160minut, potem patrze na wyswietlacz a tam 5minut :? Czy to normalne ?

Posted

znając życie i Hicka idlicza do 199 i zeruje się bo szkoda było segmentów zeby zrobić 2 z przodu :D

• 2 weeks later...
Posted
Mam problem. Chciałbym ustawić sobie pod programowalny włącznik takie ustawienie, ze po przełączniu go lotki (w Tzagim) będą w takiej pozycji, ze modelk będzie wznosił się do góry. Proszę o pomoc :)

To, co chcesz uzyskać powinieneś mieć pod prawym suwakiem, tym z boku obudowy. Warunek - dwa serwa lotek podpięte pod kanały 1; 6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.