Skocz do zawartości

Witajcie!

flyszman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imie Roland. Interesuje sie lotnictwem, paralotniarstwem oraz modelarstwem/zaczalem/. Latam na PPG no i mam sedziwe 29 lat.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam i kłaniam sie nisko! :D PPG to moje marzenie, ale to w moim wieku właśnie nie wypada /chyba?/ brać się za takie cuś...Chciało by się bardzo, ale jest tyle tych ale...

Pisz o dokonaniach modelarskich, chętnie poczytam i poogladam.

PS. Zamiast "ksywki" wstaw imię w podpisie i daj avatar.

Opublikowano

Co do mojej osoby to nie mam dokonań modelarskich, ponieważ tym tematem dopiero teraz się zainteresowałem. Powiedzmy, że będę takim raczej cichym forumowiczem. W każdym razie codziennie zerkam sobie na Wasze forum i czytam, i podziwiam i zazdroszczę umiejętności. Pewnie kiedyś też coś "popełnię" ... miłego dnia.

Opublikowano

Witaj

Z tego co wiem to np. Malinn mieszka w Bydgoszczy ,i pewnie nie on jeden. Może znajdziesz jakiegoś "instruktora" który pomoże Ci wejść w modelarstwo lotnicze.

Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.