flyszman Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Mam na imie Roland. Interesuje sie lotnictwem, paralotniarstwem oraz modelarstwem/zaczalem/. Latam na PPG no i mam sedziwe 29 lat. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam i kłaniam sie nisko! PPG to moje marzenie, ale to w moim wieku właśnie nie wypada /chyba?/ brać się za takie cuś...Chciało by się bardzo, ale jest tyle tych ale... Pisz o dokonaniach modelarskich, chętnie poczytam i poogladam. PS. Zamiast "ksywki" wstaw imię w podpisie i daj avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Co do mojej osoby to nie mam dokonań modelarskich, ponieważ tym tematem dopiero teraz się zainteresowałem. Powiedzmy, że będę takim raczej cichym forumowiczem. W każdym razie codziennie zerkam sobie na Wasze forum i czytam, i podziwiam i zazdroszczę umiejętności. Pewnie kiedyś też coś "popełnię" ... miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Powitać Mam nadzieje ze jak coś popełnisz to pochwalisz sie nam tutaj na łamach naszego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 oczywiście, na 1000% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witaj Z tego co wiem to np. Malinn mieszka w Bydgoszczy ,i pewnie nie on jeden. Może znajdziesz jakiegoś "instruktora" który pomoże Ci wejść w modelarstwo lotnicze. Pozdrawiam i życzę powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.