czaja18 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Witam Ma może ktoś ten model? Mam pare pytań co do niego: W którym miejscu ma być ś.c.? Zna ktoś jakieś jnne wzory malowania niż ten najpopularniejszy który wszyscy znamy?
ertman_176 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Mustangi w wersji D dostarczane byly w kolorze polerowanego aluminium a na lotnisku malowano im np. stery kierunku, ogony, maski silnika na kolor np niebieski, zolty, czerwony w zaleznosci od grupy {dywizjonu}. Do tego powierzchnie gorne jak i kadluby do polowy czy tez 3/4 kadluba malowane byly na khaki, szachownice lub wlasne loga pilotow, pasy inwazyjne ... Wszytko to mozesz wykorzystac ale oczywiscie jak wiesz powinienes posiadac rzut malowania z 3 stron ale wystarczy ci jeden bo poprostu niema takich materialow ... Mustangi w wersji C malowane byly takrze na barwy takie jak spitfiery czyli szary+ khaki Poza tym wersje D wykorzytywano do wyscigow skad mustang reno {czerwony} i pare innych ponizej ...
mucha93 Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam jeżeli chodzi ci o mustanga z cyber fly to ja dostałem instrukcje i wyważyłem go 2,5 cm od natarcia i wszystko jest ok a malowania to google i wpisz p-51 mustang i ci znajdzie (mi znalazło)
czaja18 Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 Dopiero teraz pomalowałem mustanga: Na wzór tego ze sklepu + coś od siebie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.