magnum_krak Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam.Mam mały problem ( a zarazem dość uciążliwy). Zbudowałem quadrocoptera - wszystko extra:)ale jednak schody zaczęły sie przy konfiguracji płytki (kuki).Dużo tego jest na stronach i też stronie producenta ale mam pytanie - czy ktoś gdzieś znalazł krok po kroku jak można zaprogramować taką płytke??? z góry dziękuję za pomoc ps.jest to mój pierwszy quadrocopter wiec proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A instrukcję widziałeś ? Dzisiaj na jej podstawie wszystko skonfigurowałem i ulotniłem quadro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum_krak Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witaj.Co dokładnie masz namyśli mówiąc instrukcje???jedynie kupiłem gołą płytke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Gdzie kupowałeś płytkę ? Na stronie Kukiego - http://multiwiicopter.pl/ jest do pobrania instrukcja - PDF. Z jej pomocą wszystko skonfigurujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum_krak Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 w sklepie modelarskim w Krakowie.Mam wlasnie ta instrukcje i wlasnie dzieki niej dzialalem i nic nie udawalo sie:(myslalem ze jest jakas inna:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witaj Michał Wpadnij do Centrum Modelarstwa na Balicką 75. Pomożemy... Pokaże Ci co i jak krok po kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum_krak Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam Ciebie Dominiku. Dziękuję za pomocna dłoń ale wlasnie teraz uporałem sie z tym.Okazało sie ze na odwrót dałem kable od odbiornika:( ale wlasnie wczytałem sie w to. Ale mam natomiast pytanie - zmieniliście lokalizację??? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ale mam natomiast pytanie - zmieniliście lokalizację??? Tak zmieniliśmy lokalizację. Adres jak powyżej, oczywiście nr telefonów zostały bez zmian. Powoli rozkładamy się z kramem . Półki "pękają w szwach", bo przyszedł nowy towar... Myślimy, że już za tydzień ruszymy "pełną parą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum_krak Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Ciebie Dominiku. Czy juz działacie w nowej lokalizacji??gdyż muszę się do Was wybrać po kilka rzeczy:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi