Ryszard58 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zima zagościła na dobre (na moje nieszczęście ,bo nie na widzę tej pory roku :evil: ) do tego z siarczystym mrozem ,prawie jak w Finlandii .To też nadarzyła sie okazja aby zrobić modelik w wersji typowej dla tej pory roku ,czyli na nartach .A że firma AML wypuściła elementy do konwersji i kalki ,można byli sie obyć bez domowej partyzantki Modelik w barwach (tu przepisze z instrukcji nazwę ,bo język jest dla mnie nie do przetrawienia ) D.VII,1.D.357 of llmailuosasto 1,Utti airfield,listopad 1923 Kolorki dobrałem według opisu ,podanego w Federal Standart
GiulioN Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Mówiłem, że poprzednie modele były piękne? Przy tym jakoś ich piękno bledło
Ryszard58 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 Mówiłem, że poprzednie modele były piękne? Przy tym jakoś ich piękno bledło Cieszę sie ,że sie podoba
GiulioN Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 I to jak! Wzorowe wykonanie a i malowanie pasuje idealnie do sylwetki modelu
Rekomendowane odpowiedzi