Ryszard58 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Zima zagościła na dobre (na moje nieszczęście ,bo nie na widzę tej pory roku :evil: ) do tego z siarczystym mrozem ,prawie jak w Finlandii .To też nadarzyła sie okazja aby zrobić modelik w wersji typowej dla tej pory roku ,czyli na nartach .A że firma AML wypuściła elementy do konwersji i kalki ,można byli sie obyć bez domowej partyzantki Modelik w barwach (tu przepisze z instrukcji nazwę ,bo język jest dla mnie nie do przetrawienia ) D.VII,1.D.357 of llmailuosasto 1,Utti airfield,listopad 1923 Kolorki dobrałem według opisu ,podanego w Federal Standart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mówiłem, że poprzednie modele były piękne? Przy tym jakoś ich piękno bledło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mówiłem, że poprzednie modele były piękne? Przy tym jakoś ich piękno bledło Cieszę sie ,że sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 I to jak! Wzorowe wykonanie a i malowanie pasuje idealnie do sylwetki modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi