mariusz stasin Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 WITAM WAS WSZYSTKICH!!!! :jupi: Nazywam się Mariusz, ur 22.02 1999 mam 13 lat interesuje się modelami wojskowymi mieszkam w Somsiorach niedaleko Rypina. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 (Dokładnie 13 lat skończę w urodziny 8) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam.To zdecyduj się ile masz lat-13,czy 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To forum powinno mieć chyba jakieś ograniczenia wiekowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 No bo niedługo będę miał urodziny :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mam jedno pytanie z czego można zrobić prostą ramę do opla biltza :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To forum powinno mieć chyba jakieś ograniczenia wiekowe...Tak, najlepiej od 17lat. Witamy nowego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jest ograniczenie wiekowe na forum można się zarejestrować tylko od roczniku 1999. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 W avatarze po lewej masz podany wiek 99lat. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nazywam się Mariusz, ur 22.02 1999 mam 13 lat interesuje się modelami wojskowymi Imię: Mariusz Skąd: somsiory Zainteresowania: modele Data urodzenia: 22 Lut 1912 To kiedy tak naprawdę się urodziłeś? 8) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mariuszu zmien wiek w profilu z 99 na tyle lat ile posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 (Dokładnie 13 lat skończę w urodziny 8) ) Mistrz :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Sorry za zamieszanie :oops: wypanek przy pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Zmieniłem :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Mam pytanie! :idea: Kiedy będę mógł pisać na forum tematycznym? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jak sie ładnie posty nauczysz edytować a nie 3 naraz :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Już. O opcji edytuj nie zapominaj jak kolega wyżej napisał Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz stasin Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 OK zrozumiałem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi