PROTON Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dobre są te hextronixy? Do wicherka 25 się nadają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mam w motoszybowcu na klapach, zero problemów z nimi. Ze swojej strony polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mam ich chyba z 6 szt. Latają w różnych modelach. Ostatnio w jesieni myślałem że za rozbicie EG Pro odpowiada właśnie to serwo. Model bardzo mocno przywalił. Po oględzinach okazało się że serwo sprawne. Mogę z czystym sumieniem polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No to już kupione w HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanB Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Hmmm...Właśnie wróciłem z lotniska bo padło serwo w lotce Mam 4 sztuki i w 2 szt problem czyli 50%. W pierwszym kabelek był dociśnięty do druku i zwarcie zrobił aż się nadtopiła obudowa.W drugiej sztuce grzeje się silnik i oczywiście nie działa Na szczęście obie sytuacje były na ziemi. Niby fajne a niefajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanB Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Hmmm...Właśnie wróciłem z lotniska bo padło serwo w lotce Mam 4 sztuki i w 2 szt problem czyli 50%. W pierwszym kabelek był dociśnięty do druku i zwarcie zrobił aż się nadtopiła obudowa.W drugiej sztuce grzeje się silnik i oczywiście nie działa Na szczęście obie sytuacje były na ziemi. Niby fajne a niefajne. Padło kolejne ale w powietrzu-model ocalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi