Skocz do zawartości

Pakiet do HK-T6A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej aparaturze nie wiem, bo nie mam takiej. Mam Turnigy9X i w niej LiPo 2620. W sezonie, kiedy latam systematycznie, pakiet ładuje średnio raz/miesiąc. Ale to nie wszystkie zalety. Kiedy jest nieużywana, to pakiet sam z siebie się nie rozładowuje. Nie muszę pamiętać aby dzień wcześniej go naładować.

Polecam zmienić.

Opublikowano

Darku czy pakiet o pojemności 1400mAh jest największym który mieści się w HK-T6A Hobby King , czy może da się upchnąć o większej pojemności :?:

Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Mariusz, nie wiem, bo tak jak napisałem wcześniej nie mam tej aparatury. Opieram się tylko na tym co "na szybko" znalazłem w necie i na własnych doświadczeniach z T9X.

Z tego zdjęcia można wywnioskować, że minimalnie większy wymiarowo by wszedł. Ale to tylko moje domysły. Jeśli masz tą apkę, to zmierz koszyczek z bateriami i dobierz do tego jakiś pakiet. Sklepy przeważnie podają wymiary, także nie powinno być problemu.

Opublikowano

OO!! Ja też niedawno czegoś takiego szukałem, ponieważ podczas kilku lotów "paluszki" się wypięły i model EasyStara przyładował mocno w glebę. Nic mu się nie stało, ale lepiej jednak zmienić co nieco i władować pakiet do tej aparatury.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.