qnii Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 czy jest jakieś pakiet który zmieści się do aparatury HK-T6A, szukałem ale nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Słabo szukałeś LIPO Battery to use with HobbyKing HK-T6A Transmitter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Słabo szukałeś Obrazek LIPO Battery to use with HobbyKing HK-T6A Transmitter Na jak długo taki pakiet wystarcza :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 W tej aparaturze nie wiem, bo nie mam takiej. Mam Turnigy9X i w niej LiPo 2620. W sezonie, kiedy latam systematycznie, pakiet ładuje średnio raz/miesiąc. Ale to nie wszystkie zalety. Kiedy jest nieużywana, to pakiet sam z siebie się nie rozładowuje. Nie muszę pamiętać aby dzień wcześniej go naładować. Polecam zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Darku czy pakiet o pojemności 1400mAh jest największym który mieści się w HK-T6A Hobby King , czy może da się upchnąć o większej pojemności :?: Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Mariusz, nie wiem, bo tak jak napisałem wcześniej nie mam tej aparatury. Opieram się tylko na tym co "na szybko" znalazłem w necie i na własnych doświadczeniach z T9X. Z tego zdjęcia można wywnioskować, że minimalnie większy wymiarowo by wszedł. Ale to tylko moje domysły. Jeśli masz tą apkę, to zmierz koszyczek z bateriami i dobierz do tego jakiś pakiet. Sklepy przeważnie podają wymiary, także nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 OO!! Ja też niedawno czegoś takiego szukałem, ponieważ podczas kilku lotów "paluszki" się wypięły i model EasyStara przyładował mocno w glebę. Nic mu się nie stało, ale lepiej jednak zmienić co nieco i władować pakiet do tej aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi