danylotnik Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam jestem nowy na forum więc trzeba się przedstawić mam na imię Daniel. Modelarstwem interesuje sie juz od najmłodszych lat najpierw były modele papierowe, później jaskółki... aż przyszedl czas na modele RC. Głownie latam elektrykami i szybowcami zazwyczaj sam bo w okolicy nie ma żadnych modelarzy acha mieszkam niedaleko Jeleniej Góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 witaj ja mieszkam w katowicach...to chyba niedaleko :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witaj danylotnik witaj ja mieszkam w katowicach...to chyba niedaleko :?: Tak Marcin całkiem nie daleko tylko 290 km (tak w przybliżeniu),coś mi sie wydaje że czasami wypadało by zaladnąć do mapy bo twoja wiedza na temat geografii polski już drugi raz zabłysła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 nio :oops: :oops: :oops: :oops: nie jestem z tego zbyt dobryu pomyliłem z tarnowskim górami chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Faktycznie Jelenia Góra i Tarnowskie Góry to prawie to samo i zresztą tak samo brzmi. Tak dalej Marcinie, a masz już zapewniony u mnie globus całej Polski, z podanymi odległościami w calach kwadratowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.