PK999 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Trafiłem tutaj jakiś czas temu z okazji kolejnego już w życiu napadu na modele latające. Wcześniejsze napady z powodu przerażających mnie kosztów latania kończyły się na modelach naziemnych. Właściwie nie modelach tylko elektrycznych zabawkach. Jestem z wykształcenia i zamiłowania elektronikiem więc zbudowanie czegoś jeżdżącego nie sprawiało mi większych trudności tym bardziej, że z mechaniką też się nie kłócę. Ochoty na latanie już w tamtym roku narobili mi Panowie latający elektro-szybowcami (modelami) na lotnisku w Radawcu k.Lublina (Pozdrawiam! choć nie znam). Mieszkam niedaleko i mogłem wieczorami wyskoczyć tam rowerem ot tak się pogapić. A teraz to ja szykuję najpierw to co umiem najlepiej (elektronikę), później pomartwię się o jakieś (prawdopodobnie szybowcowo-styropianowe) latadło. To tyle jeśli chodzi o powitanie. (ciekawy pomysł zarządu z tą koniecznością-nigdzie wcześniej nie spotkałem). Pozdrawiam!
pawellukasz Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam, Ja się próbuje przywitać w nowym poście i nie mam takiej opcji. Jak to zrobić?
Krzysztof.R Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak wejdziesz do działu powitalnia to u góry masz napis "Nowy Temat" i tam masz pisać :wink:
Rekomendowane odpowiedzi