PK999 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Trafiłem tutaj jakiś czas temu z okazji kolejnego już w życiu napadu na modele latające. Wcześniejsze napady z powodu przerażających mnie kosztów latania kończyły się na modelach naziemnych. Właściwie nie modelach tylko elektrycznych zabawkach. Jestem z wykształcenia i zamiłowania elektronikiem więc zbudowanie czegoś jeżdżącego nie sprawiało mi większych trudności tym bardziej, że z mechaniką też się nie kłócę. Ochoty na latanie już w tamtym roku narobili mi Panowie latający elektro-szybowcami (modelami) na lotnisku w Radawcu k.Lublina (Pozdrawiam! choć nie znam). Mieszkam niedaleko i mogłem wieczorami wyskoczyć tam rowerem ot tak się pogapić. A teraz to ja szykuję najpierw to co umiem najlepiej (elektronikę), później pomartwię się o jakieś (prawdopodobnie szybowcowo-styropianowe) latadło. To tyle jeśli chodzi o powitanie. (ciekawy pomysł zarządu z tą koniecznością-nigdzie wcześniej nie spotkałem). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellukasz Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam, Ja się próbuje przywitać w nowym poście i nie mam takiej opcji. Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak wejdziesz do działu powitalnia to u góry masz napis "Nowy Temat" i tam masz pisać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Pozdrowienia z Radawca :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi