GenerałPOLK Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam. Panowie czy ktoś z was posiada taki helikopter? http://www.ebay.co.uk/itm/Lucky-Boy-Super-Warrior-9945-3-5-Channel-R-C-Radio-Control-Helicopter-Gyro-/170748165753 Interesuje mnie czy da się do niego dokupić części zamienne. Helikopter zmoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A ja juz myslałem że to nasz supergenerał Pol.. kupuje nowe superheli dla naszej armii takie nowoczesne jak jaszczompy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ale jaki był twój cel, przy zakupie tego czegoś?. "Helikopter zmoczyłem", śpisz z nim?. :devil: :devil: :devil: takie nowoczesne jak jaszczompy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenerałPOLK Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Panowie żartownisie Helikopter kilka dni temu dostałem nie mogłem się powstrzymać i poszedłem nim polatać wszystko było dobrze, do czasu kiedy stracił sygnał. Wpadł w śnieg, otrzepałem go, oczyściłem i latałem dalej, ale po chwili znów utrata sygnału i kolejny upadek w śnieg, tym razem gorzej to zniósł... wirniki cały czas się kręciły nie dało się go wyłączyć, po kilku minutach stanął pierwszy silnik a drugi kręcił się, aż do wyczerpania baterii. W domu go osuszyłem, ale już się nie chciał się włączyć, zero reakcji. Dziś go porozkręcałem, i jest tam takie połączenie (samczyk-samiczka) od płytki do baterii rozłączyłem je i złączyłem silnik który wyłączył się pierwszy nie działa, drugi (ten który dłużej się kręcił) tak, zaznaczę że kręci się na opcji OFF jak i ON. Ten helikopter to typowy 'hińczyk' i raczej nie da się znaleść do niego części zamiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Nie tak serio to kosz , albo pisz do Taiwanu. Ale to serio było, to nie jest model i dalej nasze drogi się raczej roz.......................coś przerywa ....................... dd af gwdgwg. Ale nie, jak stanę przy oknie i zażyje 9 Panadoli, to widzę jak to lata.....................ale furczy, nie kurde fascynujące, perfekcyjny lot, gratuluje Pilotowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 eptita, Nie promuj nam tu narkomani zażyje 9 Panadoli, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 eptita, Nie promuj nam tu narkomani A to nie za późna pora byś, na komputerze z nami pisał?. umyj ząbki i pa lulu. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi