darek69 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Tomek Plan dostałem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenin Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 to jak mozna to ja tez poprosze sebenicz@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenin Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 to jak mozna to ja tez poprosze sebenicz@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jakby co, tu jest trochę planów ceśki: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=49551 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Jakby co, tu jest trochę planów ceśki: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=49551 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dokończę temat,cessna latała na silniku emax 2805 potem trafił do niej silnik2822 na którym latał przyzwoicie nie szła w górę pionowo ale szło nią poszaleć,następnie zachciało ni się wstawić w nią spalinkę 2,5 cm. Uploaded with ImageShack.us I z tym motorkiem szła już pionowo w górę ale skrzydełka nie wytrzymały wariaci z tym motorkiem i przy dość ostrym schodzeniu w duł i wyrównaniu skrzydełka zaklaskały z radości. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ja niezbyt się przejąłem tym faktem i postanowiłem ją odbudować,po remoncie i wzmocnieniu całej konstrukcji latała i lata do tej pory wyśmienicie choć taśma zaczyna odchodzić od depronu przez olej z tłumika,ale obecnie zaplanowana jest zmiana poszycia na papier i wikol i malowanie.Obecnie wygląda tak. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wiesz, podoba mi się twoja robota. Brak stania w miejscu, fajna sprawa. Oby jutro nie padał śnieg.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 bardzo ładny modelik, mozna prosic o plany , miroer@tlen.pl pozdrawiam i z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi