paulomac Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Mieszkam w środkowej Wielkopolsce, mam na imię Paweł a resztę danych osobowych utajnię Jestem modelarzem amatorem, dopiero kilka dni temu swoją przygodę w tej dziedzinie rozpocząłem. Jestem w trakcie budowy modelu RWD-5 z tektury (nie z depronu). No nie wiem, co jeszcze napisać Liczę na miłą współpracę! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 witaj napisz dokładnie skąd jesteś A jeśli masz zamiar latać tym rwd 5 to daj sobie spokój :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulomac Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Dać sobie spokój? Nie tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 zrób go z depronu, karton nie poleci :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 I tu byś się żdziwił ,że nie poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulomac Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Pochodzenie już sprecyzowane. A model nie ma wyboru - musi polecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi