Tofik92 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Cześć wszystkim! Zarejestrowałem się tutaj bo licze na pomoc w zlokalizowaniu osób które wykonały Saturn V. Swoją droga to rejestracja na waszym forum to prawdziwa masakra, dziwne uciązliwe wpisywanie słow w spak, pisanie 11 literek, podawanie dat urodzenia..... A na koniec mail do uwierzytelniania ląduje w spamie... MASAKRA! Ale do rzeczy. Widziałem na tym forum jak ktoś robił Saturna V a relacjonował go ktoś inny. Proobowałem się z nim skontaktowac przez gg - znowu jakaś tajemnicza cisza po mimo że widac jak się logował na gg. Problem mam taki, że odnalazłem plany saturna, ale jakby "zewnętrzne" znam tylko wymiary sylwetki, a za cholerę nie moge odszukać "detali" takich jak wymiary klap, nitow, blach falistych, silnikow pomocniczych - nigdzie tego nie ma. Interesuje mnie również wykonanie form pod detale ale skąd mam wiedzieć jakie będą ich wymiary.... - prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witaj, w POWITALNI pytań z reguły nie zadaje się, bo jak sama nazwa wskazuje tu się WITA. Jak dostaniesz prawa forumowicza, to pytaj do bólu w odpowiednich działach. Rejestracja taka jak z reguły wszędzie. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik92 Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 witaj! Jak dla mnie to jest poryte... nie dość że rejestracja jest mało komfortowa, to jeszcze o kliknięciu w maila który przychodzi po rejestracji dalej trzeba bóg wie ile czekać na autoryzację.... masakra ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Skoro Ci nie pasuje to po co się tu rejestrujesz? Masz jeszcze masę innych, podobnych forów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik92 Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Rejestruje się bo szukam pomocy merytorycznej, a zgłaszam uwagi bo mam takie prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Rejestruje się bo szukam pomocy merytorycznej, a zgłaszam uwagi bo mam takie prawo.Jak szukasz pomocy merytorycznej, to rejestruj się zgodnie z obowiązującym "prawem" i regulaminem. Masz wybór, albo przyłączyć się według zasad jakie obowiązują, albo nie. Jeżeli mail z forum ląduje u Ciebie w folderze SPAM, to możesz odznaczyć sobie w skrzynce że to nie jest spam, albo możesz zmienić pocztę na "mniej badziewiacką" która nie zalicza maili z pfmrc do spamu :-) Z drugiej strony na ponad 9000 użytkowników jeżeli jeden trafi się niezadowolony z rejestracji, to naprawdę powiem Ci że nie ma sobie co zawracać głowy. Nie pasuje Ci rejestracja i autoryzacja użytkownika, to nie zawracaj gitary i idź na inne fora modelarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi