GregorianR Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nawet szybki, a dobzie wylądował bo nie było widać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Wyladowal(em) Te fotki powyzej to juz po lotach sa robione Loty na 1/2 gazu model moze wiecej tylko ja musze sie do niego a raczej do jego cech przyzwyczaic Czekam na pogode bo leje i na lepszego kamerzyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZ Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Zupelnie niepotrzebnie narzekales na film!W powietrzu walczacy sokol jak zywy, swietny model i przeswietne dzieci!! A po "wszycko dobzie????" to sie cholera wzruszylem. Gratulacje dla mlodej operatorki kamery za film z prawdziwymi emocjami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Pochwaly przkazalem - milo, ze sie komus jednak podobalo A mloda operatorka na pewno zrobili lepszy film (tak powiedziala) tylko sie musi wprawic bo to byl jej pierwszy film w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kilka m-cy temu stałem się posiadaczem niemalże identycznego modelu. A kilka tygodni temu w końcu model poskładałem. Różnice między moim modelem a modelem n6210 to inny EDF, brak naklejek i brak instrukcji (dzięki Taddy za udostępnienie). Efa kupiłem w komplecie z jakimś tanim chińskim EDF 68mm (oczywiście kiepściutki - mam nadzieję, że się nie rozleci) i silnikiem klasy mega 16/15 - Himax HB2815-4000 (KV) Regulator 40A i pakiet 3S-1850 dopełnia wyposażenie. Model wykonany w przyzwoitej jakości ze styropianu. Skrzydła i stateczniki pokryte są czymś w stylu samoprzylepnego papieru. Producent dodaje wypraski kabiny i kilku mniejszych detali. Postanowiłem go trochę podlaminować tkaniną 25g: cały styropianowy dół oraz dziób (przytył 17g). Model czeka na oblot - a tymczasem kilka zdjęć z budowy: jak coś wymyślę to może model dostanie jakieś naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Co do filmu to "supel lata" i dobrze że z modelem "wcistko dobzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ...a teraz nawet czeka na podwozie Krall gratulacje z okazji poskładania modelu Obyś miał jak go oblatać - nas tu zatapia powoli zostało już tylko jedno lotnisko czynne (bo jest utwardzone z asfaltowym pasem startowym) ale i tak pogody nie ma. Chyba żeby pływaki dodać zamiast podwozia.... ja chce już wiosnę i lato.... PS A co do filmu mam już lepszą kamerkę więc zostało operatora przeszkolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.