GregorianR Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Nawet szybki, a dobzie wylądował bo nie było widać :?:
n6210 Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Wyladowal(em) Te fotki powyzej to juz po lotach sa robione Loty na 1/2 gazu model moze wiecej tylko ja musze sie do niego a raczej do jego cech przyzwyczaic Czekam na pogode bo leje i na lepszego kamerzyste
KrzysiekZ Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Zupelnie niepotrzebnie narzekales na film!W powietrzu walczacy sokol jak zywy, swietny model i przeswietne dzieci!! A po "wszycko dobzie????" to sie cholera wzruszylem. Gratulacje dla mlodej operatorki kamery za film z prawdziwymi emocjami!
n6210 Opublikowano 31 Października 2007 Autor Opublikowano 31 Października 2007 Pochwaly przkazalem - milo, ze sie komus jednak podobalo A mloda operatorka na pewno zrobili lepszy film (tak powiedziala) tylko sie musi wprawic bo to byl jej pierwszy film w zyciu
krall Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kilka m-cy temu stałem się posiadaczem niemalże identycznego modelu. A kilka tygodni temu w końcu model poskładałem. Różnice między moim modelem a modelem n6210 to inny EDF, brak naklejek i brak instrukcji (dzięki Taddy za udostępnienie). Efa kupiłem w komplecie z jakimś tanim chińskim EDF 68mm (oczywiście kiepściutki - mam nadzieję, że się nie rozleci) i silnikiem klasy mega 16/15 - Himax HB2815-4000 (KV) Regulator 40A i pakiet 3S-1850 dopełnia wyposażenie. Model wykonany w przyzwoitej jakości ze styropianu. Skrzydła i stateczniki pokryte są czymś w stylu samoprzylepnego papieru. Producent dodaje wypraski kabiny i kilku mniejszych detali. Postanowiłem go trochę podlaminować tkaniną 25g: cały styropianowy dół oraz dziób (przytył 17g). Model czeka na oblot - a tymczasem kilka zdjęć z budowy: jak coś wymyślę to może model dostanie jakieś naklejki
Barlu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Co do filmu to "supel lata" i dobrze że z modelem "wcistko dobzie"
n6210 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2008 ...a teraz nawet czeka na podwozie Krall gratulacje z okazji poskładania modelu Obyś miał jak go oblatać - nas tu zatapia powoli zostało już tylko jedno lotnisko czynne (bo jest utwardzone z asfaltowym pasem startowym) ale i tak pogody nie ma. Chyba żeby pływaki dodać zamiast podwozia.... ja chce już wiosnę i lato.... PS A co do filmu mam już lepszą kamerkę więc zostało operatora przeszkolić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.