Andych Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czas się przywitać, tak mnie na starość wzięło w te wakacje, chyba już z 3 miesiące siedzę i czytam fora, oraz przeglądam oferty sklepów. No i stało się, dzisiaj odebrałem pierwszą przesyłkę, czyli po ponad 35 latach wracam do modelarstwa. Reszta klamotów też już zamówiona, więc za parę dni będzie się działo… :rotfl: Na razie pozdrawiam wszystkich, będę miał pewnie dużo pytań w innych wątkach to się usłyszymy. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witaj Coś mi sie wydaje że nie Ty pierwszy i nie ostatni po tylu latach wracasz do modelarstwa pochwal się swoimi zakupami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak pisałem, na razie dotarła 1 paczka, a w niej kleje, 2 małe lipolki, mały beck, konektory do kabelków, a główny zakup to ładowarka z balanserem BC6 Dual Power wraz z oprogramowaniem. Reszta przyjdzie dopiero w przyszłym tygodniu niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dla własnej motywacji postanowiłem, że awatara wstawię dopiero jak skończę swój pierwszy model balsowy. Dzisiaj mogę to w końcu zrobić i przywitać się powtórnie. Jak aura w końcu pozwoli, to zmienię go na taki z lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witaj w całej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbieg Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam Coś mi się widzi że nie ja jeden wróciłem po latach do ulubionego hobby Witam serdecznie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ani ja... Widac to jest taki wiek... stosowny do rozliczen z przeszloscia.. Pozdrawiam baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witaj! Powodzenia w "modelowaniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.