Andych Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Czas się przywitać, tak mnie na starość wzięło w te wakacje, chyba już z 3 miesiące siedzę i czytam fora, oraz przeglądam oferty sklepów. No i stało się, dzisiaj odebrałem pierwszą przesyłkę, czyli po ponad 35 latach wracam do modelarstwa. Reszta klamotów też już zamówiona, więc za parę dni będzie się działo… :rotfl: Na razie pozdrawiam wszystkich, będę miał pewnie dużo pytań w innych wątkach to się usłyszymy. Andrzej
Krzysztof Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Witaj Coś mi sie wydaje że nie Ty pierwszy i nie ostatni po tylu latach wracasz do modelarstwa pochwal się swoimi zakupami.
Andych Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 Jak pisałem, na razie dotarła 1 paczka, a w niej kleje, 2 małe lipolki, mały beck, konektory do kabelków, a główny zakup to ładowarka z balanserem BC6 Dual Power wraz z oprogramowaniem. Reszta przyjdzie dopiero w przyszłym tygodniu niestety.
Andych Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dla własnej motywacji postanowiłem, że awatara wstawię dopiero jak skończę swój pierwszy model balsowy. Dzisiaj mogę to w końcu zrobić i przywitać się powtórnie. Jak aura w końcu pozwoli, to zmienię go na taki z lotów.
Zbieg Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam Coś mi się widzi że nie ja jeden wróciłem po latach do ulubionego hobby Witam serdecznie :wink:
baxter12 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ani ja... Widac to jest taki wiek... stosowny do rozliczen z przeszloscia.. Pozdrawiam baxter
Dawid_RC Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witaj! Powodzenia w "modelowaniu"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.