TKC Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam Czy ktoś z szanownych kolegów ma może informację jakie łożyska (wymiary) siedzą w silniku Pelikana RAY C2028/20. Posiadam taki silniczek i przydała by mu się wymiana łożysk, jednak ze względu na to, że silnik się jeszcze kręci , to nie chcę wyciągać łożysk z obsady ponieważ pewnie jedno z nich takiej operacji nie przeżyje. Łożyska chciałem kupić wysyłkowo za jednym zamachem z innymi łożyskami, tak żeby były na zapas i żeby nie płacić po kilka razy za wysyłkę. BTW. Zwróciłem się do porducenta z prośbą podanie takiej informacji, niestety w chwili obecnej nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi na mójego drugiego e-maila. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak będziesz już znał wymiar to nie musisz kupować przez internet. W Warszawie jest dużo sklepów z łożyskami. Wpisz w wyszukiwarce i poda Ci wiele adresów. Może będzie taniej bo bez przesyłki i pamiętaj zawsze, że można się targować. To naprawdę działa, chociaż spotkałem się też z taką opcją, że jest mniejsza cena w tym samym sklepie w ofercie wysyłkowej niż z zza lady, ale Pani "tym razem" sprzedała mi po tej niższej i poradziła na przyszłość zamawiać w ich internetowym z zaznaczeniem odbioru własnego. Dobrze jest również zadzwonić wcześniej i potwierdzić dostępność i termin odbioru. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi