Hotpoint Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam. Po 10 latach przerwy znów mnie wzięło i zaczynam z RC. Mam nadzieję, że tym razem przepadłem na dobre Zaczynam z Minimoa z Hobbyking, potem mam zamiar dokończyć Super Stearmana ( Midwest ), który leży owe 10 lat. Tyle na początek. Pozdrawiam Adrian Czerwiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam. Po 10 latach przerwy znów mnie wzięło i zaczynam z RC. Mam nadzieję, że tym razem przepadłem na dobre Zaczynam z Minimoa z Hobbyking, potem mam zamiar dokończyć Super Stearmana ( Midwest ), który leży owe 10 lat. Tyle na początek. Pozdrawiam Adrian Czerwiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witaj, w DragonBall. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witaj, w DragonBall. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi