kajter Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Czy jest ktoś kto podjął by się naprawy 2 odbiorników TG9X najprawdopodobniej uszkodziłem je podłączając do ubeca na zworkę na 6V . Nie reagują dioda się nie zapala .Nie ma oznak spalenia itp. itd. Proszę nie pytać czy próbowałem bindować jeszcze raz , próbowałem wszystkiego . I jedno ważne pytanie czy da się to naprawić i czy gra jest warta świeczki , albo porostu wytrąbić je do kosza? Szkoda trochę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajter Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Czy jest ktoś kto podjął by się naprawy 2 odbiorników TG9X najprawdopodobniej uszkodziłem je podłączając do ubeca na zworkę na 6V . Nie reagują dioda się nie zapala .Nie ma oznak spalenia itp. itd. Proszę nie pytać czy próbowałem bindować jeszcze raz , próbowałem wszystkiego . I jedno ważne pytanie czy da się to naprawić i czy gra jest warta świeczki , albo porostu wytrąbić je do kosza? Szkoda trochę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 tez mam taki problem jak ty odbiornik spalił mi sie w czasie lotu i model rozbity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Krzyś i co Twój post wnosi do tematu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi