zyromskij Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam! Ostatnio silniki benzynowe potaniały (czego nie można powiedzieć o samej benzynie ) Postanowiłem więc zakupić model akrobacyjny na silni 26-30 ccm. I tu pojawia się problem gdyż na sam model mogę przeznaczyć max. 600-650zł :oops: Myślałem również o możliwości zakupu kadłuba i dorobieniu skrzydeł. Jeśli znacie jakieś modele w tej cenie to bardzo proszę o pomoc. :!: Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam! Ostatnio silniki benzynowe potaniały (czego nie można powiedzieć o samej benzynie ) Postanowiłem więc zakupić model akrobacyjny na silni 26-30 ccm. I tu pojawia się problem gdyż na sam model mogę przeznaczyć max. 600-650zł :oops: Myślałem również o możliwości zakupu kadłuba i dorobieniu skrzydeł. Jeśli znacie jakieś modele w tej cenie to bardzo proszę o pomoc. :!: Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Słuchaj, jak na moje to najlepiej w tej cenie wyjdziesz jak sobie cały model zrobisz samemu. Materiał nie jest aż tak koszmarnie drogi. Wydaje się mi że spokojnie zmieścisz się w cenie około 350-400 złotych na materiał. Ostatnio policzyłem koszty mojej katany 1,6m ... mam cały materiuał bez folii i wyszlo mnie 1800 Koron czeskich co daje około 320 złotych do tego koszt folii . Pod silnik klasy 25 - 30 cm model akrobacyjny okoł 1,8 m. i bedzie OK. Planów jest na prawdę sporo więc jest z czego wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Słuchaj, jak na moje to najlepiej w tej cenie wyjdziesz jak sobie cały model zrobisz samemu. Materiał nie jest aż tak koszmarnie drogi. Wydaje się mi że spokojnie zmieścisz się w cenie około 350-400 złotych na materiał. Ostatnio policzyłem koszty mojej katany 1,6m ... mam cały materiuał bez folii i wyszlo mnie 1800 Koron czeskich co daje około 320 złotych do tego koszt folii . Pod silnik klasy 25 - 30 cm model akrobacyjny okoł 1,8 m. i bedzie OK. Planów jest na prawdę sporo więc jest z czego wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam. Nie chce doradzać i namawiac ale moim zdaniem to ciekawa pozycja: http://allegro.pl/yak-54-great-planes-i2175973772.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam. Nie chce doradzać i namawiac ale moim zdaniem to ciekawa pozycja: http://allegro.pl/yak-54-great-planes-i2175973772.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi