TomassYj Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Tomek , mieszkam w Gdańsku.Modelarstwem interesuję się stosunkowo niedługo , lecz wciągnęło mnie niesamowicie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomassYj Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Tomek , mieszkam w Gdańsku. Modelarstwem interesuję się stosunkowo niedługo , lecz wciągnęło mnie niesamowicie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Cześć. Modelarstwo wciągnęło cię tak jak wszystkich tu obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Cześć. Modelarstwo wciągnęło cię tak jak wszystkich tu obecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi