witold_pi Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mam pytanie czy ktoś stosował ten olej do DLE? Mam od podkaszarki i ewentualnie chciałbym go zastosować. Jest półsyntetykiem prawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mam pytanie czy ktoś stosował ten olej do DLE? Mam od podkaszarki i ewentualnie chciałbym go zastosować. Jest półsyntetykiem prawdopodobnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 U nas stosują koledzy ten olej (zielony) do różnych silników (do latania, do docierania mineralny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ja też latałem na tym oleju nie widzę różnicy,na pewno nie zaszkodzi silnikowi gdyż maszyny typu pilarka, podkaszarka czy kosiarka wykonują cięższą pracę niż silnik modelu. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi