Malker Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 6 marca 2012 br. w tygodniku lokalnym "Gazeta Trzebnicka" ukazał się dość obszerny artykuł o naszym koledze Dawidzie vel ECO400, który jak niektórzy wiedzą czynnie bierze udział w fotografii lotniczej i videofilmowaniu przy użyciu modeli RC - Copterów. Zachęcam do przeczytania artykułu: KLIK (kliknijcie LPM na artykule by przybliżyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 6 marca 2012 br. w tygodniku lokalnym "Gazeta Trzebnicka" ukazał się dość obszerny artykuł o naszym koledze Dawidzie vel ECO400, który jak niektórzy wiedzą czynnie bierze udział w fotografii lotniczej i videofilmowaniu przy użyciu modeli RC - Copterów. Zachęcam do przeczytania artykułu: KLIK (kliknijcie LPM na artykule by przybliżyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dla mnie ten artykuł to normalnie bomba, czytając ten artykuł dowiedziałem się tyle rzeczy o naszym koledze ,że szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Like it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Fajnie się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Też się dowiedziałem ciekawych rzeczy :wink: Korekta zawiodła, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Raczej - nie przypilnowali ! Ale, może to zwykła zbieżność ? Ale, co by nie powiedzieć, rozumowanie słuszne ! W kontekście oceny tendencji rynkowych. Jak dotychczas, krzywa dG/dt stale się podnosi.... Prognozy, na podstawie dotychczasowych wyników, wskazują dalszą zwyżkę. Więc wybór słuszny ! Moderator powinien wysłać odnośnik do Kancelarii Premiera. Dziś słyszałem, że Pan Premier gratulował Twórcom Muzeum PGR. Zdecydowanie powinien uścisnąć ręce naszemu Koledze i ??? - jego Mamusi ???? Na spotkaniu nie powinno zabraknąć Malkera ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi