RaspiL Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi co to może być za model ? znaczy czy jest to klon podwozia jakiejś firmy ewentualnie jakieś oznaczenie ? wiem tylko że serwa i odbiornik są graupnera ale nie mogę zidentyfikować co to jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Bardzo podobny do Chinczyka od Conrada z silnikiem Force. U Conrada to firma REELY,ale widzialem identyczny pod inna nazwa. http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaspiL Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 hmm no podobne ale szperałem w necie i zdaje mi się że to jest carson 190 http://rccmlive.rc-halle.de/thread.php?postid=835167 co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dokładnie to podwozie P-190.Teraz chyba jeszcze sprzedawane przez Conrada.Silnik Force 2,5 cm.Dychawiczny ,więcej ryczy niż jedzie.Osiągi zależne od egzemplarza.Części dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Silnik Force 2,5 cmW P-190 siedzi Force 2,76cm?,chyba ze sa 2 wersje silnikowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaspiL Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 czyli ten z reely od conrada to jest klon tego carsona 190 dobrze myślę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dokładnie 2,76.To nie klon.To to samo podwozie.Chińczycy produkują dla różnych firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi