ECO400 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dzisiaj ma luźniejszą sobotę więc stwierdziłem ze najwyższy czas iść troszkę polatać. Zabrałem 600 i pojechałem na łąkę. To był mój 7 wypad z tym helikiem więc wybaczcie niedociągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dzisiaj ma luźniejszą sobotę więc stwierdziłem ze najwyższy czas iść troszkę polatać. Zabrałem 600 i pojechałem na łąkę. To był mój 7 wypad z tym helikiem więc wybaczcie niedociągnięcia. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5BSC_ruE5dA&feature=youtu.be Niedociągnięcia :?: Fajna maszynka i film niczego sobie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Świetny film! Jak nazywa się ta muzyka na początku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Świetny film! Jak nazywa się ta muzyka na początku?Terry Devine King - Zero Hour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi