M.Ż. Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Sorry, sorry, sorry, sorry że dopiero teraz! Ale ze mnie idiot :| . Norrmalnie aż się samemu nadziwić nie mogę, że taki ze mnie :crazy: . grrr No ale postanowiłem, że lepiej późno niż wcale... :? Więc Wyobraźcie sobie, że to mój pierwszy post ( :crazy: :crazy: ) Witam!! Mam na imię michał. Mieszkam w Bystrzycy Kłodzkiej (woj. dolnośląskie). Od dziecka interesuję się lataniem. Modelarstwem zająłem się jak miałem 7 lat. Najpierw były to szybowce wolnolatające a później jak miałem trochę więcej $ szybowce rc. Niestety w mojej okolicy nie ma ani jednego modelarza. Więc nie mam kogo się poradzić :? Pozostał mi tylko internet . I jeszcze raz przepraszam że dopiero teraz :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witaj. Ale za to masz ladne gorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ciekawe ,ale i tak witamy! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ż. Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Górki fajne :mrgreen: . Czasami jest taka terma ,że się lata godzine :jupi: . I wielkie dzięki za łaskawe przywitanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.