M.Ż. Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Sorry, sorry, sorry, sorry że dopiero teraz! Ale ze mnie idiot :| . Norrmalnie aż się samemu nadziwić nie mogę, że taki ze mnie :crazy: . grrr No ale postanowiłem, że lepiej późno niż wcale... :? Więc Wyobraźcie sobie, że to mój pierwszy post ( :crazy: :crazy: ) Witam!! Mam na imię michał. Mieszkam w Bystrzycy Kłodzkiej (woj. dolnośląskie). Od dziecka interesuję się lataniem. Modelarstwem zająłem się jak miałem 7 lat. Najpierw były to szybowce wolnolatające a później jak miałem trochę więcej $ szybowce rc. Niestety w mojej okolicy nie ma ani jednego modelarza. Więc nie mam kogo się poradzić :? Pozostał mi tylko internet . I jeszcze raz przepraszam że dopiero teraz :!:
Tomek Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Ciekawe ,ale i tak witamy! :mrgreen:
M.Ż. Opublikowano 29 Września 2007 Autor Opublikowano 29 Września 2007 Górki fajne :mrgreen: . Czasami jest taka terma ,że się lata godzine :jupi: . I wielkie dzięki za łaskawe przywitanie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.