malinn Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Cześć Mam na imię Maciej i mam 25 lat i mieszkam w Kołobrzegu. Latam jak dotąd szybowcami i szykuje się pomału jakiś elektroszybol. Moje modeliki są małe 1m i 1,5m - teraz w przebudowie akurat. Szykuje na wiosne coś wiekszego koło 3m z napędem - elektroszybol. Latam z ręki dlg, holu i na zboczu co chyba jest najfajniejsze (ach te nasze kochane wydemki). Razem z kolegą Arturem tworzymy zespół : DREAM TEAM KG bo latamy głównie razem i szybolcami bo to nas najbardziej kręci. Mamy też w drużynie filmowca - moją fajową dziewczynę, która to dzielnie towarzyszy nam w naszych wyprawach nierzadko robiąc fajne foty i filmy z latania. Często sadze orty. ale mam nadzieje , że mi to wybaczycie. Będe się starał obiecuje 8) Pozdrowionka M.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 To moze podzielisz sie filmikami zlotów www.tinypic.com i upload video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 http://video.tinypic.com/player.php?v=40e1co8 ale ucieło 3/4 całego filmu. Chyba niebardzo wiem jak te filmy tam dodawać i czemu je ucina. Proszę o podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 http://video.tinypic.com/player.php?v=499546g ten też obcieło i znów z 3/4 filmu porażka ten serwer albo ja coś kopie podczas wklejania. Żadko który z moich filmów ma poniżej 5mb , te fajniejsze mają koło 15mb i niebardzo mam gdzie je powrzucać :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.